středa 13. března 2013

SLADKÝ AVOKÁDOVÝ KRÉM

 
 Zkoušeli jste avokádo, ale po prvním ochutnání vás zklamalo? Pak zkuste tuto sladkou variantu! Ta snad nemůže zklamat nikoho :)


Budete potřebovat:
1 avokádo
2 lžičky kakaa
med/sirup na doslazení

k tomu: ovoce, oříšky...dle libosti :) 


Postup přípravy:
Avokádo rozmačkejte vidličkou, přidejte kakao a doslaďte dle chuti - já použila datlový sirup. Přidat si můžete klidně nějaké ovoce nebo jako já, oříšky. Tahle svačinka vás zaručeně zasytí, navíc si pochutnáte a dostanete do sebe zdravé tuky :)


Vidíte, jak byl ten recept krátký a rychlý? Na tom připravit si nějakou dzravou dobrotu prostě není nic náročného! :)



................................................................................................................................................................................


               FACEBOOK - STRÁNKA
                  FACEBOOK - SKUPINA
                      FORMSPRING

6 komentářů:

  1. Já jsem poprvé avokádo zkoušela právě nasladko, protože jsem se ho bála :) Tehdy jsem si ho rozmixovala s kakaem a předem namočenými datlemi. Bylo to dobré, ale nakonec jsem si ho nejvíc zamilovala jako okořeněné plátky na pečivu s Lučinou :)
    Ale na sladké varianty jsem nezanevřela a s kešu oříšky to musí být skvělá kombinace (i když já bych mohla kešu cpát do všeho :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám už ráda nasladko i naslano :)

      S kešu souhlasím - ty jsou skvělé do všeho! :D

      Vymazat
  2. V pudinku nejlepší, ale samotné ne:/

    OdpovědětVymazat
  3. Avokádo nasladko bych chtěla někdy vyzkoušet, jenže, když si ho koupím, tak mi je líto z něj něco dělat, a tak si ho obyčejně jako vždy namažu na celozrnný chléb :D

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska sem zkusila prvne na sladko avokado( jinak ho mam hrozne rada vsude) a musim rict vyborny byl pudink/ krem, delala sem jen z pulky a doslo mi kakao tak sem dala karob, a tohle urcite budu delat casteji:) diky za recept!

    OdpovědětVymazat
  5. V jednoduchosti je krása a síla! Nádhera, já bohužel měla avokádo jen 1 a ještě navíc dost přezrálé, tak ani pořádně furt nevím, jak chutná:( :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za všechny komentáře :) Odpovídám na ně tady na blogu ;)